Postbus 9 2396 ZG Koudekerk a/d Rijn
(M) +31 653 738 200
(E) info@stralingsadviesonline.nl
Stralingsproducten
home › Stralingsmetingen

Stralingsmetingen

Stralingsadvies voert uiteenlopende typen metingen uit:

Particulieren

Woonhuismeting. Een technische meting om vast te stellen hoeveel straling belasting in het woonhuis aanwezig,een technische meting om vast te stellen hoeveel straling belasting in het woonhuis aanwezig is, inclusief een schriftelijk advies advies wat men er aan kan doen. Meer weten over de woonhuismeting?

Aankoopmeting van een perceel of woonhuis. Een technische meting om vast te stellen hoeveel stralingsbelasting aanwezig is op het bouwkavel of in het woonhuis om een aankoopbeslissing te kunnen nemen.

 

Bedrijven

Bedrijfsmeting. Een technische meting in het kader van de RI&E, richtlijn 2013/35/EU Elekomagnetische velden, om vast te stellen hoeveel stralingsbelasting aanwezig is op de werkplaatsen van de medewerkers, inclusief een schriftelijk advies advies welke maatregelen kunnen worden getroffen.

Aankoopmeting van een perceel, woonhuis of bedrijfspand. Een technische meting om vast te stellen hoeveel straling belasting aanwezig in het betreffende pand of plek om een aankoopbeslising te kunnen nemen.

Bedrijfsmeting in combinatie met een welzijnsklachten onderzoek. De bedrijfsmeting wordt uitgebreid met een evt. voor de klant anoniem uitgevoerd webbased klachten onderzoek. Deze meting geeft antwoorden op de vragen: is er sprake van belasting van elektromagnetische straling en is het op grond van het geconstateerde klachten patroon aannemelijk dat de klachten met elektromagnetische straling te maken kan hebben.

Wilt u meer weten over deze metingen of een afspraak maken, Stuur dan een email naar info@stralingsadviesonline.nl